Jeuk door muggenbeten. Is er iets dat helpt?

vrouw heeft jeuk door muggenbeet

Ai, ai, ai, het is weer muggentijd. Die vervelende bultjes geven veel jeuk en – eerlijk is eerlijk – lelijk zijn ze ook. Vooral als je gekrabt hebt. Kinderen kunnen er ook echt last van hebben.  Er zijn heel veel dingen die je kan doen tegen de jeuk door muggenbeten. Maar er is één ding dat je niet moet doen!

Wat kan je beter niet doen bij jeuk door muggenbeten?

Krabben. Krabben is best lekker, want het verlicht de jeuk. Daar komt weliswaar pijn voor terug, maar dat is op de een of andere manier makkelijker dan jeuk. Toch moet je niet krabben. Want daar beschadig je jouw huid mee. En een beschadigde huid jeukt nog veel meer. Dus daarmee wordt het probleem alleen maar erger. Bovendien kan je er nog littekens van krijgen ook.

Je kan ook beter geen kruisje op de beet zetten met jouw nagel. Want ook hiermee beschadig je de huid. En dat maakt het alleen maar erger.

Wat kan je wel doen bij jeuk door muggenbulten?

Bewezen effectief tegen de jeuk door muggenbeten is smeren met Alhydran Anti Itch zalf met Aloë Vera. Hiermee verlicht je de jeuk.

Alhydran

Alhydran medische hydraterende zalf, verkoelt de huid en hydrateert deze. Belangrijker nog is dat deze creme de vocht in de huid vasthoudt. De huid droogt dus niet uit en de huidbarriere van de huid wordt optimaal hersteld. De huidklachten als gevolg van de muggenbeten (zoals jeuk, droogte en roodheid) zullen verminderen of verdwijnen.

Alhydran Anti Itch Care

Aan deze Alhydran creme is nog een extra ingrediënt toegevoegd: ICoolML- ‘Menthol Lactate’. En deze stof versterkt de werking van Alhydran tegen jeuk. Het verzacht jeuk en geeft verkoeling, zonder dat de huid uitdroogt.

Heb je muggenbeten?

Smeer dan Alhydran Anti Itch Care op de huid. Je zal merken dat de jeuk snel weg is terwijl jouw huid tegelijkertijd goed wordt verzorgd. De huid zal glad en soepel aanvoelen.

Werkt het echt tegen jeuk door muggenbeten?

Nou en of. Uit diverse klinische onderzoeken blijkt dat 90% van de patiënten minder jeuk had bij huidaandoeningen en brandwonden. 

Conclusie: is er iets dat je kan doen tegen jeuk door muggenbeten?

Jazeker, smeer de huid in met Alhydran Anti Itch Care en de jeuk zal verminderen en zelfs verdwijnen. Dat terwijl de huid ook nog verzorgd wordt.  Vooral kinderen hadden er baat bij: ouders gaven aan dat hun kinderen rustiger werden en beter sliepen na het smeren met Alhydran.

Alhydran Anti Itch Care

Met Aloë Vera en het speciale ingrediënt ICoolML- ‘Menthol Lactate’: verkoelt de huid, herstelt de vochtbalans en de optimale huidbarrièrre. De jeuk zal verdwijnen en de neiging om te krabben ook!

ga naar product

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *